Bărbatul care a pătruns în Casa Albă avea un cuțit

92
Bărbatul care a pătruns în Casa Albă avea un cuțit - casaalba-1411291004.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care a pătruns vineri în incinta Casei Albe avea asupra sa un cuțit și voia să îi atragă atenția asupra problemelor țării președintelui Barack Obama, care plecase de doar patru minute, anunță Secret Service, conform Fox News.


Potrivit Secret Service, Omar J. Gonzales, în vârstă de 42 de ani, avea ascuns sub haine un cuțit în momentul în care a fost surprins în Casa Albă.

În momentul în care a fost imobilizat, intrusul i-a spus unui agent că era "preocupat de faptul că situația din SUA se agravează și că trebuia să îl sesizeze pe președintele Obama pentru a informa populația", potrivit actului de acuzare.

Președintele Barack Obama nu mai era la Casa Albă în momentul incidentului, petrecut vineri în jurul orei 19.20. Barack Obama, fiicele lui și un prieten părăsiseră Casa Albă cu patru minute înainte, îndreptându-se cu elicopterul spre reședința de la Camp David (Maryland), unde familia prezidențială petrece weekendul. Michelle Obama se afla deja la Camp David. Inițial, Secret Service anunțase că intrusul nu era înarmat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4766 secunde