Beyonce, război cu Fiscul american. Cere să i se restituie o sumă importantă de bani

178
Beyonce, război cu Fiscul american. Cere să i se restituie o sumă importantă de bani - unnamed-1682704079.png

Articole de la același autor

Beyonce declară război temutului Fisc din American. Ea a cerut să îi anuleze un impozit de aproape trei milioane de dolari. Diva este furioasă, spune că inspectorii i-au pus taxă şi pe donaţii, care sunt scutite de impozit prin lege.


Cele aproape trei milioane de dolari pe care fiscul din Statele Unite îi vrea de la Beyonce sunt o datorie din 2018-2019, susțin inspectorii americani.


Beyoncé spune că Fiscul nu a luat în calcul donaţiile ei. Doar în 2018, Diva a făcut opere de caritate de aproape un milion de dolari, iar generozitatea ar fi trebuit să îi aducă o reducere substanţială a taxelor, informează Antena 3.


Printre altele, Beyoncé se află în spatele fundației BeyGOOD, organizație care oferă burse de studiu pentru elevii din familii sărmane şi îi ajută pe studenți să înceapă mici afaceri în Statele Unite sau în străinătate.


Cu jumătate de miliard de dolari avere, Beyoncé şi-a făcut şi faima de vedetă cheltuitoare. Îşi permite pentru că soțul ei, Jay Z, este de cinci ori mai bogat decât ea având în cont două miliarde şi jumătate de dolari.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6768 secunde