Bill Gates susține că vom mânca mai multă „carne falsă” în viitor: „Totul se reduce la bani”

176
Bill Gates susține că vom mânca mai multă „carne falsă” în viitor: „Totul se reduce la bani” - bill-1673977043.jpg

Articole de la același autor

Bill Gates face o nouă previziune legată de „mâncarea viitorului”. Miliardarul susține că alegerea cărnii sintetice va fi impusă, natural, de costurile enorme pentru procesarea cărnii animale și pentru a reduce emisiile de carbon, una din cauzele schimbărilor climatice, potrivit Realitatea


Cofondatorul și filantropul Microsoft Bill Gates face din nou afirmații controversate legate de „mâncarea viitorului”, pe care omenirea va ajunge să o consume. Acesta s-a declarat optimist în privința consumului de „carne falsă” în viitor, în timpul sesiunii sale anuale Ask Me Anything (Întreabă-mă orice) pe Reddit.

Miliardarul în vârstă de 67 de ani a răspuns la o serie întreagă de întrebări pe diverse teme puse de utilizatorii platformei Reddit, inclusiv despre climă și veganism, relatează Business Insider.

„Există companii care produc „carne de vită” în moduri noi și oameni care lucrează să folosească în continuare vacile, dar să reducă emisiile de metan. Cred că în cele din urmă aceste produse vor fi foarte bune, chiar dacă ponderea lor este mică astăzi”, a scris Gates într-unul din răspunsurile date la întrebările internauților.

Gates nu este la prima afirmație de acest fel, legată de carnea sintetică. În urmă cu doi ani, miliardarul spunea că este necesar ca cele mai bogate țări să treacă la consumul de „carne de vită 100% sintetică” pentru a ajuta la combaterea schimbărilor climatice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Monden : Bill Gates este cel mai bogat american
Pagina a fost generata in 0.5553 secunde