Boeing 777 al Malaysia Airlines. VESTE de ultimă oră despre AVIONUL dispărut fără urmă

289
Boeing 777 al Malaysia Airlines. VESTE de ultimă oră despre AVIONUL dispărut fără urmă - malaysiaairlines-1398673812.jpg

Articole recomandate

Căutările efectuate cu ajutorul unui submarin pentru găsirea epavei avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines în Oceanul Indian se vor intensifica, a anunțat luni premierul australian, precizând că este "foarte improbabil" ca rămășițele să fi rămas la suprafață, relatează AFP.


"Este foarte improbabil în acest stadiu să găsim vreun fragment de avion la suprafața oceanului", a declarat Tony Abbott în cursul unei conferințe de presă la Sydney. La peste 50 de zile de la dispariția sa, "majoritatea componentelor (avionului) înghițite de apă trebuie să se fi scufundat", a declarat el.


Căutările cu submarinul vor fi intensificate și extinse, "dacă va fi necesar, la toată zona de impact estimată, respectiv 700 de kilometri pe 80", a adăugat el.


Zborul MH370 al Malaysia Airlines a dispărut la 8 martie cu 239 de persoane la bord, dintre care 153 de chinezi.
Avionul, care făcea legătura între Kuala Lumpur și Beijing, s-ar fi scufundat în sudul Oceanului Indian, dar nicio urmă materială a aparatului nu a fost găsită, în pofida unei operațiuni vaste de căutare navală și aeriană, desfășurată în largul coastelor estice ale Australiei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4161 secunde