BREXIT. Un britanic și-a făcut deja buletin de România pentru a rămâne în UE

306
BREXIT. Un britanic și-a făcut deja buletin de România pentru a rămâne în UE - brexit-1467362150.jpg

Articole recomandate

O englezoaică și-a făcut buletin la București pentru a rămâne în Uniunea Europeană. Rachel Sargent are un "mic business", așa cum îl numește ea, prin care devine un ambasador al bucatelor tradiționale din țara noastră, transmite romanialibera.ro.

Ea se simte deja adoptată în România și și-a făcut și buletin în cadrul campaniei Romanians adopt Remainians. Rachel Sargent - escu simte și trăiește românește de 22 de ani și-i îndeamnă pe englezi să vină și să vadă frumusețea unei țări pe care o judecă din auzite, dar care-i va fascina de la prima întâlnire: "Nu știu de ce, dar mă simt acasă aici. Îmi place inima latină, îmi place simțul creativ".

Aventura românească a lui Rachel Sargent a început în 1994, când a venit în România să lucreze pentru o firmă de consultanță. A renunțat repede la cifre ca să-și urmeze pasiunea din copilărie, inspirată de nimeni alta decât mama ei, bucătar-șef de renume.

A gătit întotdeauna pentru prieteni și a organizat diverse mese festive, în care ingredientul cheie a fost plăcerea de a găti și dragostea față de frumos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5423 secunde