BREXIT. Un britanic și-a făcut deja buletin de România pentru a rămâne în UE
Articole recomandate
Tornade impresionante lovesc centrul Statelor Unite!
27 Aprilie 2024
Pericol uriaș în Slănic Prahova: O stradă s-a surpat și sute de oameni riscă să rămână fără locuințe
25 Aprilie 2024
Raportul Departamentului de Stat al SUA pe 2023: Spitalele, poliția și vămile din România, afectate de corupție
24 Aprilie 2024
Eveniment fericit în familia Simion. Liderul AUR a devenit tătic
24 Aprilie 2024
O englezoaică și-a făcut buletin la București pentru a rămâne în Uniunea Europeană. Rachel Sargent are un "mic business", așa cum îl numește ea, prin care devine un ambasador al bucatelor tradiționale din țara noastră, transmite romanialibera.ro.
Ea se simte deja adoptată în România și și-a făcut și buletin în cadrul campaniei Romanians adopt Remainians. Rachel Sargent - escu simte și trăiește românește de 22 de ani și-i îndeamnă pe englezi să vină și să vadă frumusețea unei țări pe care o judecă din auzite, dar care-i va fascina de la prima întâlnire: "Nu știu de ce, dar mă simt acasă aici. Îmi place inima latină, îmi place simțul creativ".
Aventura românească a lui Rachel Sargent a început în 1994, când a venit în România să lucreze pentru o firmă de consultanță. A renunțat repede la cifre ca să-și urmeze pasiunea din copilărie, inspirată de nimeni alta decât mama ei, bucătar-șef de renume.
A gătit întotdeauna pentru prieteni și a organizat diverse mese festive, în care ingredientul cheie a fost plăcerea de a găti și dragostea față de frumos.
Ea se simte deja adoptată în România și și-a făcut și buletin în cadrul campaniei Romanians adopt Remainians. Rachel Sargent - escu simte și trăiește românește de 22 de ani și-i îndeamnă pe englezi să vină și să vadă frumusețea unei țări pe care o judecă din auzite, dar care-i va fascina de la prima întâlnire: "Nu știu de ce, dar mă simt acasă aici. Îmi place inima latină, îmi place simțul creativ".
Aventura românească a lui Rachel Sargent a început în 1994, când a venit în România să lucreze pentru o firmă de consultanță. A renunțat repede la cifre ca să-și urmeze pasiunea din copilărie, inspirată de nimeni alta decât mama ei, bucătar-șef de renume.
A gătit întotdeauna pentru prieteni și a organizat diverse mese festive, în care ingredientul cheie a fost plăcerea de a găti și dragostea față de frumos.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 01 Iulie 2016
Joi, 30 Iunie 2016
Miercuri, 29 Iunie 2016
Miercuri, 29 Iunie 2016
Marţi, 28 Iunie 2016
Luni, 27 Iunie 2016
Luni, 27 Iunie 2016
Luni, 27 Iunie 2016
Duminică, 26 Iunie 2016
Miercuri, 29 Iunie 2016