Căutările online, după Brexit: "Ce este Uniunea Europeană?"

198
Căutările online,  după Brexit:

Articole recomandate

Cei mai mulți alegători britanici nu au știut ce înseamnă ieșirea din Uniunea Europeană, lucru sugerat de intensificarea căutărilor online despre această temă după referendum, comentează presa britanică și americană.

"Imediat după încheierea votului, s-au intensificat căutările pe Google privind efectele ieșirii Marii Britanii din UE", anunță Google Trends.

"Întreaga lume este îngrijorată de efectele referendumului care a decis ieșirea Marii Britanii din UE. Și, chiar dacă liderii campaniei pro-Brexit celebrează victoria, se pare că britanicii nici măcar nu au știut pentru ce au votat", comentează cotidianul american The Washington Post.

"Chiar dacă am votat pentru ieșirea din UE, m-am trezit azi dimineață și pur și simplu m-a lovit realitatea. Dacă aș avea ocazia să votez din nou, aș vota să rămânem în UE", a declarat o femeie, vineri, pentru postul ITV News.

Potrivit datelor furnizate de compania Google, după referendum nu doar că s-au multiplicat căutările online privind efectele ieșirii din UE, dar cei mai mulți britanici au căutat "Ce este Uniunea Europeană?", situație care demonstrează că nu au știut ce votează. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2661 secunde