Cadavrul ambasadorului dispărut acum trei zile, găsit! Detalii de ultim moment

242
Cadavrul ambasadorului dispărut acum trei zile, găsit! Detalii de ultim moment - crimapolitiepoliyoe5233180064704-1483086469.jpg
Autoritățile braziliene au anunțat că un cadavru descoperit într-un autovehicul incendiat din metropola Rio de Janeiro ar putea să îi aparțină ambasadorului grec din Brazilia, Kyriakos Amiridis. Diplomatul elen a dispărut în urmă cu trei zile, fiind văzut pentru ultima dată într-o suburbie săracă din Rio de Janeiro. Totuși, o reprezentantă a misiunii diplomatice a explicat anterior că ambasadorul nu este dispărut, ci doar în vacanță, transmite Reuters. 


Ambasadorul Kyriakos Amiridis (59 de ani) a dispărut după ce a părăsit, luni noaptea, locuința unor prieteni ai soției sale braziliene, care este situată într-o suburbie săracă și violentă a metropolei Rio de Janeiro.

Totuși, soția a anunțat abia după două zile dispariția ambasadorului grec.

Globo a publicat imagini cu un autovehicul alb incendiat în suburbia Nova Iguacu. Polițiștii brazilieni au precizat că autovehiculul are aceleași numere de înmatriculare ca mașina închiriată înainte de dispariție de către Amiridis.

Însă o reprezentantă a misiunii diplomatice elene nu a recunoscut nici măcar dispariția ambasadorului, precizând că acesta este în vacanță și se va întoarce după 9 ianuarie în Brazilia.

Un inspector de poliție a susținut anterior că este puțin probabil că ambasadorul grec a fost răpit pentru răscumpărare.

"Urmărim mai multe piste, dar nu și aceasta. Dacă ar fi fost o răpire, atunci răpitorii ne-ar fi contactat până în acest moment", a declarat Evaristo Pontes.

Anterior, Amiridis a ocupat funcția de consul general al Greciei în Rio de Janeiro și a condus misiunea diplomatică elenă din Libia, relatează news.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0184 secunde