John Kerry critică autoritățile israeliene pentru construcția de colonii în teritoriile palestiniene

92
John Kerry critică autoritățile israeliene pentru construcția de colonii în teritoriile palestiniene - johnkerry-1482999724.jpg

Articole recomandate

Relația dintre Israel și principalul său aliat, Statele Unite, a atins un nou minim, în ultimele zile ale administrației Obama. John Kerry, șeful diplomației americane, a criticat autoritățile israeliene pentru construcția de colonii în teritoriile palestiniene. Oficialul american consideră că aceste acțiuni pun în pericol șansele de pace. Pe de altă parte, Donald Trump a anunțat că va repara relația cu Israelul după ce va ajunge la Casa Albă, transmite Digi24.ro.


John Kerry, secretarul de Stat al SUA: "Nu putem avea conștiința împăcată, dacă nu zicem și nu facem nimic când vedem că pacea se îndepărtează. Este momentul să luăm apărarea dreptății. Politica de construcție a coloniilor riscă să facă pacea imposibilă".

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului: "Secretarul Kerry a luat partea campaniei de terorism dusă de palestinieni împotriva statului evreu de aproape un secol".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3188 secunde