DESTIN TRAGIC! Actrița dispărută în ziua de Crăciun a fost violată și ucisă

1212
DESTIN TRAGIC! Actrița dispărută în ziua de Crăciun a fost violată și ucisă - tricia26552000-1483095054.jpg

Articole recomandate

Tricia McCauley, actriță americană și instructor de yoga, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită moartă la două zile după ce a fost anunțată dispariția sa.

Tricia McCauley era așteptată la cina de Crăciun în casa unor prieteni din Washington DC, însă nu a mai ajuns acolo. De asemenea, în dimineața zilei următoare a ratat un zbor de pe Aeroportul Internațional Roland Reagan, ea planificând pe 26 decembrie o vizită la rude.

În cele din urmă Tricia McCauley a fost dată dispărută, iar poliția a găsit-o moartă în propria mașină, o Toyota Scion, parcată în fața unui magazin din nord-vestul orașului. Autopsia a relevat că ea a fost strangulată, iar un suspect se află deja în custodia poliției. "Nu credem că suspectul cunoștea victima", a spus șeful interimar al poliției din Washington DC, Peter Newsham. Adrian Johnson, suspectul arestat, a făcut sex cu Tricia înainte ca aceasta să fie omorâtă, urmele de pe corpul ei fiind deatfel dovezi de agresiune sexuală.

Între filmele în care a jucat Tricia se numără The Paper Girl (2000), Step Up (2006) și Never Dream: The Beginning (2012).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3334 secunde