Cântăreața Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie

2943
Cântăreața Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie - anda-1652788927.jpg

Articole de la același autor

Judecătoria Cornetu a decis astăzi, prin decizie executorie, evacuarea cântăreței Anda Adam din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru, potrivit Antena3.ro


"După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare", a transmis avocatul Adrian Cuculis.


"Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.


Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat" a precizat avocatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4919 secunde