Diana Ariton şi Radu Began, convocaţi la naţionala României, pentru Golden League

215
Diana Ariton şi Radu Began, convocaţi la naţionala României, pentru Golden League - 1-1652787842.jpg

Articole de la același autor

Voleibalista Diana Ariton, de la CS Medgidia, şi antrenorul secund al formaţiei din municipiul de pe malul Canalului, Radu Began, sunt prezenţi, în această perioadă, la Alexandria, acolo unde a avut loc reunirea naţionalei de volei feminin a României, în vederea participării în Golden League.

Diana Ariton va juca în tricoul naţionalei pe postul de centru, în timp ce Radu Began, care a îmbrăcat ani buni tricoul reprezentativei României, va fi pe banca tehnică, din postura de antrenor secund.

Iată şi programul tricolorelor în Golden League: 24 mai: România - Ucraina; 25 mai: Ucraina - România; 28 mai: Ungaria - România; 8 iunie: România - Ungaria.

Finala va avea loc între 17 şi 19 iunie.

Naţionala feminină de volei a România va debuta, anul acesta, la Golden League sub comanda unui nou selecţioner, Guillermo Naranjo Hernandez, urmând ca, în vară, să aibă loc şi calificările pentru Campionatele Europene.

XXX

Echipa feminină de volei a Şcolii Gimnaziale „Constantin Brâncuşi” Medgidia s-a clasat pe primul loc la faza de zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, după ce a înregistrat nu mai puţin de patru victorii.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4141 secunde