Mini-volei / CSS Buzău şi CSM București, noile campioane ale României

173

Articole de la același autor

Disputat la Craiova, turneul final al Campionatului Naţional feminin de mini-volei s-a încheiat cu victoria formației CSS Buzău.

Antrenată de Alina Bălan, formația din Buzău a învins în finală, cu scorul de 3-2, pe CSV Craiova, luându-și astfel revanșa după înfrângerea suferită în grupă, în fața aceleiași adversare. Atunci, jucătoarele din Craiova, care sunt antrenate de Radu Chifu, se impuseseră cu 3-2, informează Federaţia Română de Volei.

Medaliile de bronz au fost obținute de CS Muscel Câmpulung, formația pregătită de Adrian Mihăilă trecând, cu scorul de 3-1, de LPS Cetate Deva, echipă antrenată de Liviu Grădinaru.

Clasament final

1. CSS Buzău

2. CSV Craiova

3. CS Muscel Câmpulung Muscel

4. LPS Cetate Deva

5. CNNT Craiova

6. Dinamo

7. LPS Brăila

8. ACS Alpha Sport Team Sibiu

La mini-volei masculin, CSM București a cucerit pentru a treia oară consecutiv titlul de campioană a României, după ce a câștigat toate meciurile disputate în cadrul turneului final organizat de CTF „Mihai I”.

În finala mică, CTF „Mihai I”, formație antrenată de Daniel Droc, a revenit fantastic de la 0-2 la seturi și 23-24 pentru a se impune cu 3-2 în fața echipei CSS Tulcea, antrenată de Constantin Burungiu.

În finala mare, CSM București, formație antrenată de Tibi Simu și de Cosmin Bărbieru, s-a impus cu scorul de 3-1 în fața echipei CSS Nicu Gane Fălticeni, care este antrenată de Marius Stan.

Clasament final

1. CSM București

2. CSS Nicu Gane Fălticeni

3. CTF Mihai I

4. CSS Tulcea

5. CSS Bacău

6. CSS Zalău

7. Academia de Volei Lazăr Marius Zalău

8. Bega Timișoara

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4727 secunde