Academia de Volei Tomis Constanţa forţează promovarea în Divizia A1

238
Academia de Volei Tomis Constanţa forţează promovarea în Divizia A1 - 1-1650015312.jpg

Articole de la același autor

După şase ani în care Constanţa a lipsit de pe prima scenă a voleiului masculin din România, o nouă generaţie poate promova o echipă de la malul mării în prima divizie: Academia de Volei Tomis.

Jucătorii antrenaţi de Răzvan Parpală debutează în turneul de promovare ce se desfăşoară, în perioada 15-17 aprilie, la Sala Sporturilor din Zalău.

După un sezon regulat în care au încheiat pe primul loc în Seria A2 Est, Academia de Volei Tomis va avea de disputat trei meciuri care o pot propulsa în eşalonul de elită. Iată programul duelurilor: vineri, 15 aprilie, ora 17.00: Volei Club Zalău - Academia de Volei Tomis Constanţa; sâmbătă, 16 aprilie, ora 12.00: Academia de Volei Tomis Constanţa - CS Oţelul Roşu; duminică, 17 aprilie, ora 10.00: Academia de Volei Tomis Constanţa - CSM Suceava.

Primele două clasate la turneul de promovare vor accede în Divizia A1.

XXX

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 18.00, etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin vine cu o nouă provocare pentru jucătoarele de la CS Medgidia. Formaţia antrenată de Florin Voinea şi Radu Began evoluează pe terenul CSM-ului Târgovişte şi are o misiune foarte dificilă în faţa campioanei în exerciţiu.

În actualul sezon, ambele echipe şi-au împărţit victoriile, ceea ce face ca duelul de sâmbătă să fie unul foarte interesant. Târgovişte vine după înfrângerea de zilele trecute cu Volei Alba Blaj, iar Medgidia, după meciul pierdut în faţa lui CSO Voluntari.

Sorin MIHALACHE

Foto: Facebook / Academia de Volei Tomis Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.41 secunde