Play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin

Suferinţă în apărare! CS Medgidia a ieşit din lupta pentru medaliile de bronz

210
Suferinţă în apărare! CS Medgidia a ieşit din lupta pentru medaliile de bronz - 1-1649932645.jpg

Articole de la același autor

Pas greşit pentru echipa feminină de volei CS Medgidia, care a fost învinsă, cu scorul de 1-3, de CSO Voluntari, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, contând pentru etapa a doua a play-off-ului Diviziei A1, locurile 1-4.

Voluntariul a avut un debut foarte bun de meci, adjudecându-şi primul set, 25-20, apoi Medgidia a reuşit să echilibreze balanţa şi să se impună de o manieră categorică în actul secund, 25-7. Avea să rămână însă unicul set smuls adversarei de echipa constănţeană, pentru că ilfovencele au controlat ultimele două parţiale: 25-18, respectiv 25-16.

Medgidia a suferit mult în apărare, la serviciu, dar şi la construcţia fazelor de atac, iar Voluntariul a profitat din plin de aceste sincope. Jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au ţinut cât au putut piept oaspetelor, însă atacurile Ioanei Baciu (16 puncte) şi Larisei Ioan (12 puncte), principalele realizatoare ale Medgidiei, nu au fost suficiente pentru o victorie.

De partea cealaltă, Gabriela Florina Dan a reuşit cele mai multe puncte - 14 - pentru CSO Voluntari, care, graţie acestui succes, a luat o serioasă opţiune pentru cucerirea medaliilor de bronz.

În cealaltă partidă a rundei, CSM Volei Alba Blaj a trecut la pas de CSM Târgovişte, scor 3-0, şi a făcut un pas mare către un nou titlu de campioană.

În clasamentul play-off-ului, CS Medgidia ocupă locul patru, cu 46 de puncte, având asigurată calificarea în cupele europene. Lideră este CSM Volei Alba Blaj (66 p), urmată, în ordine, de CSM Târgovişte (59 p) şi CSO Voluntari (52 p).

Pentru CS Medgidia, urmează partida cu CSM Târgovişte, programată sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 18.00, în deplasare.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte turnee: locurile 5-8: SCM U Craiova - CS Dinamo Bucureşti 1-3, CSM Lugoj - CS Rapid Bucureşti 3-0; locurile 9-12: CS U NTT Data Cluj - ACS Volei Cristina Pîrv Turda 0-3, CS Ştiinţa Bacău - CS Dacia Mioveni 3-1.

XXX

Copiii antrenaţi în cadrul Clubului Sportiv Medgidia se remarcă şi la competiţiile şcolare.

Cadetele de la CS Medgidia s-au clasat pe locul întâi la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, faza judeţeană, după ce au reprezentat la nivel de volei gimnazial Şcoala „Constantin Brâncuşi”.

Toată echipa de volei a şcolii activează la CS Medgidia şi a reuşit să devanseze formaţiile Şcolii nr. 12 Constanţa (locul doi) şi Şcolii „George Enescu” Năvodari (locul trei).

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7537 secunde