Divizia A1 la volei feminin

CS Medgidia încheie campionatul cu o înfrângere în faţa vicecampioanei

159
CS Medgidia încheie campionatul cu o înfrângere în faţa vicecampioanei - 1-1651139476.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a încheiat actuala ediţie a Diviziei A1 pe locul al patrulea, după ce a fost învinsă, cu scorul de 1-3, de CSM Târgovişte, în ultima partidă din cadrul play-off-ului, disputată la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului.

Avându-le de partea cealaltă a fileului pe vicecampioanele României, jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au intrat timorate pe teren şi au făcut un prim set extrem de slab, cedat cu 9-25 după numai 17 minute. Tot dâmboviţencele şi-au adjudecat setul secund 26-24, iar Medgidia s-a impus în parţialul al treilea, 25-21, dar n-a putut împinge jocul în decisiv, CSM Târgovişte încheind conturile în setul al patrulea, 25-23.

Cu 23 de puncte, Ioana Baciu a fost principala realizatoare a Medgidiei, urmată de Alexandra Trică, cu 8. Antrenorii au rulat aproape toate jucătoarele disponibile din lot, Medgidia mizând şi pe voleibalistele mai puţin utilizate de-a lungul sezonului. Bianca Albăstroiu a început ca titulară pe postul de coordonator şi a reuşit patru puncte, dintre care trei cu serviciul şi unul cu blocajul.

Aşadar, pentru al doilea an consecutiv, CS Medgidia încheie stagiunea cu o calificare în CEV Challenge Cup, o performanţă excelentă, în condiţiile în care a fost unica echipă din campionat care a aliniat în totalitate jucătoare românce.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3183 secunde