Fotbal / Control financiar mai strict şi limită a bugetului de salarii, în cluburile din România

99
Fotbal / Control financiar mai strict şi limită a bugetului de salarii, în cluburile din România - 1-1651140069.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Fotbal va impune un control financiar mai strict şi o limită a bugetului de salarii pentru a evita în viitor situaţii dramatice precum cele ale echipelor Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, cluburi depunctate de comisii pentru datoriile către foştii jucători şi antrenori.

„Comisiile trebuie să îşi facă treaba în ceea ce priveşte depunctarea cluburilor pentru neplata restanţelor către jucători, antrenori sau alţi furnizori. Aceste situaţii nu o să le putem elimina. Acest lucru îl avem în orice sector de activitate, mă refer la insolvenţă, la faliment. Insolvenţa e un instrument pentru cluburi, dar nu avem pârghii de a interveni.

Ne dorim să contribuim în viitor la sustenabilitatea cluburilor ca să reducem cât mai mult numărul cluburilor cu probleme. De eliminat nu ne vom putea asuma acest obiectiv, însă vom avea un control mai strict în ceea ce priveşte raportarea financiară a cluburilor, dar şi o limitare a bugetului de salarii.

Aceste informaţii le vom oferi peste două luni, când vom avea o şedinţă exclusiv pe acest subiect”, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Comitetului Executiv, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8804 secunde