Fotbal / Finala Cupei României se va juca, în data de 19 mai, pe stadionul "Giuleşti"

110
Fotbal / Finala Cupei României se va juca, în data de 19 mai, pe stadionul

Articole de la același autor

Prin decizia de miercuri, 27 aprilie, a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, finala Cupei României, ediția 2021-2022, se va disputa pe stadionul „Giulești” din Bucureşti. Partida este programată joi, 19 mai, de la ora 20:30.

Ultimul act al competiției este găzduit din nou de capitală, după o pauză de patru ani. În 2018, Craiova o învingea pe Hermannstadt cu 2-0, informează Federaţia Română de Fotbal.

Competiția se află în faza semifinalelor, în manșa tur înregistrându-se următoarele rezultate: FC Voluntari - FC Argeș 2-0 și Sepsi - Universitatea Craiova 2-1. Returul se va disputa în perioada 10-12 mai 2022.

Și finala Cupei României la feminin va avea loc tot în București, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, stadionul pe care, în aprilie, naționala feminină a întâlnit Elveția în preliminariile CM 2023.

Partida va avea loc pe 5 iunie. Se știu deja 7 din cele 8 echipe calificate în sferturile de finală: Vasas Femina, Heniu Prundu Bârgăului, U Olimpia Cluj, Navobi Iași, Fair Play Joc Cinstit, CSM Alexandria și Piroș Security. Ultima reprezentantă din sferturi se va decide în urma duelului dintre Selena Constanța și Universitatea Galați.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3593 secunde