Fotbal / Farul primeşte vizita FCSB-ului. Hagi: "Trebuie să avem capacitatea de a marca. Obiectiv - locul patru"

159
1
Fotbal / Farul primeşte vizita FCSB-ului. Hagi:

Articole de la același autor

Echipa Farul Constanța primeşte vizita formaţiei FCSB, într-o partidă programată luni, 25 aprilie, de la ora 21.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, contând pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii I la fotbal.

„Un meci tare, aşa cum a fost şi cel cu Universitatea Craiova. Sunt adversari puternici, care doresc să câştige campionatul.

De data aceasta, sperăm să facem bine ambele faze, defensivă şi ofensivă.

Când joci cu echipe aşa de puternice, trebuie să ai capacitatea de a marca. Încercăm să câştigăm, sperăm să prindem o zi bună.

Obiectivul este ocuparea locului patru”, a declarat, într-o conferinţă de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

În meciul cu FCSB, de la Farul vor lipsi atacanţii Jefte Betancor, accidentat, Adi Petre, suspendat după eliminarea din meciul cu Universitatea Craiova, şi mijlocaşul defensiv Dragoş Nedelcu, acesta având o clauză specială în contractul de transfer.

În ceea ce priveşte accidentarea lui Betancor, se pare că aceasta nu este atât de gravă aşa cum s-a crezut iniţial, fotbalistul iberic putând fi recuperat în două-trei săptămâni.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Constantean frustrat
25 aprilie 2022
Chiar isi poate bate joc de noi hagi?

Dupa mizeria de azi, mai da bani primaria oieriei?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6802 secunde