Situație alarmantă în Beijing din cauza COVID. În Shanghai crește numărul cazurilor

195
Situație alarmantă în Beijing din cauza COVID. În Shanghai crește numărul cazurilor - china-1650880031.jpg

Articole de la același autor

Un focar de COVID-19 s-ar fi răspândit în capitala Chinei și a pus autoritățile în alertă, în timp ce în Shanghai, după un lockdown de săptămâni întregi numărul de cazuri și de decese continuă să crească, potrivit CNN.


Potrivit Antena3.ro Beijingul încearcă să depisteze un focar de Covid-19 care s-ar fi răspândit în capitală de o săptămână, au declarat autoritățile orașului în weekend. Există perspectiva ca în curând să fie puse în aplicare restricții mai stricte, așa cum este deja în alte orașe chineze.

Chaoyang, unul dintre cele mai mari districte ale Capitalei, a anunțat duminică faptul că va lansa trei runde de testare în masă a locuitorilorși celor care lucrează în district, aproximativ 3,5 milioane de rezidenți, conform ultimului recensământ.

Anunțul a fost făcut după ce 11 cazuri au fost depistate într-o perioadă de 24 de ore, ceea ce a făcut ca oamenii să intre în panică și să înceapă cumpărături, de teamă că se apropie un lockdown. Cartierul include centrul de afaceri și o serie de ambasade străine, iar locuitorii se grăbesc să se aprovizioneze cu bunuri de bază, în ciuda asigurărilor date de autorități că există provizii suficiente.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5174 secunde