Fotbal / Arbitri din România, delegaţi de UEFA la turnee finale de Campionate Europene

102
Fotbal / Arbitri din România, delegaţi de UEFA la turnee finale de Campionate Europene - 1-1651050077.jpg
După nominalizarea Iulianei Demetrescu și a Petruței Iugulescu pe lista oficialilor de joc pentru Campionatul European de fotbal feminin (6-31 iulie 2022, Anglia), alte delegări ale arbitrilor români au fost comunicate de către UEFA, informează Federaţia Română de Fotbal.

Astfel, Daniela Constantinescu, arbitru asistent din Craiova, va face parte din brigăzile care vor conduce partide la Campionatul European feminin U17 găzduit de Bosnia-Herțegovina. Ea este una dintre cei opt arbitri asisitenți, care, împreună cu şase arbitri de centru și alți patru arbitri de rezervă, au primit delegare din partea UEFA la turneul ce va avea loc între 3 și 15 mai 2022.

Tot la Campionatul European U17, de această dată la masculin, vor arbitra „centralul” Andrei Chivulete și arbitrul asistent Alexandru Cerei. Turneul final va avea loc, în perioada 16 mai - 1 iunie 2022, în Israel. Comisia de Arbitri UEFA a format pentru acest turneu un lot de arbitri care include opt „centrali”, patru arbitri asistenți și patru arbitri de rezervă.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / Sport Pictures 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3067 secunde