Turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei-junioare, la Medgidia

151
Turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei-junioare, la Medgidia - 1-1650965325.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Medgidia a primit undă verde din partea Federaţiei Române de Volei pentru a organiza turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei-junioare. Astfel, începând de miercuri, 27 aprilie, şi până vineri, 29 aprilie, Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului va fi gazda acestei competiţii, în care junioarele Medgidiei se vor duela cu încă trei echipe.

Singurul gând al voleibalistelor antrenate de Elena Nanu este de a ajunge la turneul final. Până acolo, au de trecut însă de CS Dinamo Bucureşti, CSS 1 Constanţa şi LPS Piatra Neamţ.

XXX

Echipa feminină de volei CS Medgidia a pierdut, scor 1-3, penultima partidă din play-off-ul Diviziei A1, disputat în deplasare, în compania celor de la CSO Voluntari. Un meci în care antrenorii Florin Voinea şi Radu Began au odihnit o serie dintre titulare. Fără Baciu, Calotă, Hodorogea şi Trică, Medgidia a ţinut aproape de adversara sa, la fileu remarcându-se Albăstroiu, Vasilică, Rus, Ioan şi Ordeanu.

Constănţencele au reuşit să-şi adjudece setul al doilea, iar în setul patru au fost aproape de o surpriză, însă au cedat pe final, iar CSO Voluntari şi-a trecut în cont o nouă victorie în faţa Medgidiei. Pe seturi, situaţia a stat astfel: 25-13, 19-25, 25-19, 26-24.

Pentru CS Medgidia, urmează ultima partidă a campionatului, programată miercuri, 27 aprilie, de la ora 18.00, pe teren propriu, în compania CSM-ului Târgovişte.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3897 secunde