Volei / Antrenorul român Gianni Crețu, debut cu dreptul în finala campionatului Poloniei

172
Volei / Antrenorul român Gianni Crețu, debut cu dreptul în finala campionatului Poloniei - 1-1651751081.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul român Gheorghe Crețu a debutat cu dreptul în finala campionatului Poloniei.

În primul meci al finalei play-off-ului, formația sa, Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle, a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-21, 27-25, 25-23) pe Jastrzębski Węgiel, deținătoarea titlului. Aceasta a fost a șaptea partidă din acest sezon dintre cele două echipe în toate competițiile (inclusiv în semifinalele Liga Campionilor), ZAKSA conducând cu scorul general de 6-1.

Al doilea meci din această finală va avea loc sâmbătă, 7 mai, pe terenul celor de la Jastrzębski Wegiel, informează Federaţia Română de Volei.

În vârstă de 53 de ani, Gianni Crețu a preluat conducerea tehnică a celor de la ZAKSA la începutul sezonului și a reușit să califice echipa în ultimul act al Ligii Campionilor - va avea loc la 22 mai, contra italienilor de la Trentino Itas, într-o reeditare a finalei de anul trecut, câștigată de polonezi.

De asemenea, a cucerit Cupa Poloniei și a terminat sezonul regulat al primei ligi pe locul întâi, ceea ce îi dă avantajul de a disputa un eventual meci decisiv din play-off pe teren propriu.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei / CEV 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1096 secunde