Proiect important prezentat de CJC şi Direcţia Generală Anticorupţie

231
Proiect important prezentat de CJC şi Direcţia Generală Anticorupţie - fondcjcanticoruptie-1652786283.jpg

Articole de la același autor

În aceste momente a început conferinţa de presă organizată de Consiliul Judeţean Constanţa în parteneriat cu Direcţia Generală Anticorupţie. În cadrul conferinţei se discută despre creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii la nivelul judeţului Constanţa. La eveniment participă Nesrin Geafar, secretarul general al judeţului Constanţa, Petre Enciu, vicepreşedintele CJC, Elena Georgescu, director general DGP CJC şi Mihaela Bîrsu, manager proiect CJC.

Elena Georgescu: Proiectul este în parteneriat cu Direcţia Generală Anticorupţie. Are un termen limită de 16 luni. în cadrul acestui proiect vor exista workshopuri".

Petre Enciu: Este vorba despre un proiect în valoare de 390 de mii de lei. În mare acest proiect are trei obiective. Vrem să depunem un acord special, să contribuim la creşterea gradului de conştientizare cu privire la anticorupţie şi ne dorim să contribuim la creşterea gradului de educare în ceea ce priveşte riscurile de anticorupţie"

Mihaela Bîrsu: "Proiectul este implementat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă. Obiectivul general presupune consolidarea capacităţii administrative a CJC prin dezvoltarea şi implementarea unui sistem de integritate. Activităţile care se vor desfăşura în cadrul proiectului sunt managementul proiectului, activitate de informare şi promovare. O altă activitate este creşterea gradului de informare a cetăţenilor privind anticorupţia. Se va alege un slogan de către partenerii noştri din proiect. Acesta va fi afişat în oraş prin staţii de autobuz şi va fi promovat cu ajutorul mass media"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.597 secunde