Căutările supravieţuitorilor după prăbuşirea podului din Baltimore, suspendate. Șase persoane presupuse moarte

142
Căutările supravieţuitorilor după prăbuşirea podului din Baltimore, suspendate. Șase persoane presupuse moarte - untitled-1711522985.jpg

Articole de la același autor

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată aseară la Baltimore, la 18 ore după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor Unite. Cele şase persoane date dispărute sunt presupuse a fi moarte, a anunţat un responsabil al pazei de coastă, scrie AFP. O altă victimă a fost găsită decedată. Podul s-a prăbuşit după ce o nava uriaşă de transport, un cargobot, a lovit unul dintre pilonii construcţiei metalice care a cedat în doar câteva secunde.


„Pe baza duratei căutării (…), a temperaturii apei, în prezent nu credem că vom găsi aceşti indivizi încă în viaţă”, a declarat viceamiralul Shannon Gilreath în cursul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.


Podul Francis Scott Key din Baltimore, oraş din statul Maryland (estul SUA), s-a prăbuşit marţi după ce a fost lovit de o navă.


Grupul Synergy Marine a declarat că nava de transport ‘Dali’, sub pavilion singaporez, a lovit unul din pilonii podului Francis Scott Key. Proprietarul înregistrat al navei este Grace Ocean Pte. Ltd., iar managerul este Synergy Marine.


Podul Francis Scott Key, ce are o lungime de 2,57 kilometri, a fost dat în funcţiune în 1977; costurile construirii sale au fost estimate la 60,3 milioane de dolari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde