Ce avantaje au ghetele de damă din piele naturală faţă de celelalte tipuri, în timpul sezonului rece?

170
Ce avantaje au ghetele de damă din piele naturală faţă de celelalte tipuri, în timpul sezonului rece? - gheteneimblanitedamapielemaro-1603369728.jpg

Articole recomandate

Toamna se numără bobocii, dar şi articolele de încălţăminte specifice acestui anotimp. Dacă nu ai încă o garderobă completă şi vrei încălţăminte de calitate, rezistentă şi uşor de purtat toata toamna şi chiar şi la începutul iernii te poţi orienta spre ghetele din piele naturală. Articolele de încălţăminte din categoria ghete damă piele naturală sunt rezistente la uzură medie şi mare, se pot încălţa imediat dacă te grăbeşti. Ele ţin piciorul într-o poziţie normală în timpul purtării şi e foarte simplu să găseşti unele care să se asorteze cu ţinutele tale.


Ca să ai rezistenţă mai mare la purtare, la încălţări şi descălţări repetate o variantă ar fi să cumperi doar ghete damă piele de foarte bună calitate, de la magazine care au doar produse din piele naturală, prelucrata cu atenţie. Pielea este un material natural, are o elasticitate mare dacă e prelucrată corect, articolele de încălţăminte din piele naturală sunt foarte confortabile şi absorb rapid transpiraţia, nu ajung să miroase foarte urât. Aerisirea e perfectă în nişte ghete piele damă de calitate, nu se zgârie aşa de uşor precum materialele sintetice, se pot da cu o cremă specială şi se repară imediat orice imperfecţiune.
În caz de ploaie sau umezeală mare pielea rezistă iarăşi foarte bine, nu avem probleme legate de pătrunderea apei în încălţăminte, piciorul fiind ţinut uscat pe toată durata purtării.


Rezistenţa în timp este mai mare la ghetele din piele naturală, le putem purta mai multe sezoane şi este foarte simplu să le înlocuim ori de câte ori vrem să fim la modă şi să încercăm şi alte stiluri. Şi apropo de modă, pielea e mereu la modă, asta e clar, aşa că orice am alege şi e din piele naturală va fi perfect ca să fim în trend la un moment dat.


Pielea naturală ia forma piciorului, e foarte uşor să ne încălţăm şi să ne simţim bine în ghetele de damă din piele naturală, pielea nu va avea urme de uzură vizibile dacă este bine întreţinută şi este îngrijită înainte şi după ce trece sezonul în care purtăm ghetele. Cu ghetele din piele naturală vei arată bine la orice eveniment şi va fi mult mai simplu să îţi găseşti articolele de încălţăminte care se potrivesc cu ţinute casual sau elegante, de gală.


Pe lângă toate aceste aspecte încălţămintea din piele naturală este avantajoasă şi din punctul de vedere al cromaticii. Pielea se vopseşte foarte uşor şi reţine foarte bine pigmentul, nu se decolorează, se poate reface culoarea cu o cremă specială, dacă se doreşte. Aşa ghetele din piele naturală vor arată impecabil chiar şi la câţiva ani de la cumpărare.


ePANTOFARIA este magazinul online cu oferte bune la produse din piele naturală, de unde poţi cumpăra oricând ghete simple sau joase, ghete cu talpa ortopedică sau ghete de damă de tip UGG, botine cu toc. Cu sau fără blăniţă la interior, ghetele te vor ajuta să te simţi foarte bine indiferent pe ce distanţe mergi, să te fereşti de ploaie sau de ninsoare, umezeală.


Magazinul virtual cu produse fabricate în România are pe stoc ghete damă piele naturală în diverse culori, cu fermoar sau fără, cu înălţimi mai mari sau mai mari şi chiar şi interior din material textil, pentru toate tipurile de ţinute. Din perspectiva mărimilor, se pot comanda orice ghete cu mărimi cuprinse între numerele 35 şi 42.


Pentru că pot exista variaţiuni legate de mărimi, echipa ePANTOFARIA măsoară individual, la cerere, fiecare articol de încălţăminte care ar urma să fie cumpărat. Calitatea produselor e garantată, transportul e gratuit la comenzi peste 299 lei, schimbul şi returul rămân gratuite mereu, stilul casual va putea fi uşor obţinut cu modelele de ghete disponibile, cu talpă ortopedica sau cu toc mic.


Ghetele pot fi ridicate din magazine sau pot fi livrate prin curierat, ajung rapid la destinatar în 1-3 zile lucrătoare şi au cutii speciale care le menţin integritatea pe parcursul transportului. La fiecare comandă puteţi discuta cu un reprezentant al magazinului pe chat sau telefonic, pentru a afla mai multe informaţii despre produse şi despre livrări. În acest fel veţi fi siguri că aveţi doar ghetele pe care le doriţi şi ştii foarte bine ce veţi avea în cutiile primite. De asemenea, culorile pot fi selectate din pagina de produs, acolo unde sunt disponibile, pentru a avea cât mai multe variante la dispoziţie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8357 secunde