Ceaţa densă a perturbat activităţile şi transportul în Istanbul

87
Ceaţa densă a perturbat activităţile şi transportul în Istanbul - ceata-turcia-1709302402.jpg

Articole de la același autor

Un strat gros de ceaţă a acoperit joi cel mai mare oraş al Turciei, Istanbul, reducând vizibilitatea şi perturbând traficul aerian, maritim şi terestru, informează Xinhua.

Traficul naval în Strâmtoarea Bosfor, una dintre cele mai aglomerate căi navigabile din lume, care face legătura între Marea Neagră şi Marea Marmara, a fost suspendat temporar în ambele direcţii, au anunţat autorităţile locale.

Serviciile de feribot între partea asiatică şi cea europeană a oraşului Istanbul au fost anulate, ceea ce a dus la o creştere a densităţii traficului rutier.

Zborurile de pe Aeroportul Sabiha Gokcen, situat în partea asiatică din Istanbul, s-au confruntat cu perturbări importante din cauza ceţii, iar aeronavele care riscau să rămână fără combustibil au fost redirecţionate spre aeroporturi din apropiere, potrivit cotidianului Haberturk.

Miercuri, Comitetul pentru Urgenţe Meteorologice a anunţat că numărul zborurilor de pe Aeroportul Sabiha Gokcen va fi redus cu 10% până joi la ora locală 13:00 (10:00 GMT) din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit previziunilor meteorologilor, se aşteaptă ca ceaţa şi vremea înnorată care afectează începând de miercuri acest oraş cu 16 milioane de locuitori să continue să se manifeste pentru încă două zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.508 secunde