Campioană la Istanbul! Sorana Cîrstea, salt spectaculos în topul WTA

166
Campioană la Istanbul! Sorana Cîrstea, salt spectaculos în topul WTA - campioana2-1619445386.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea urcă vertiginos în clasamentul mondial, dat, luni, publicităţii. Faţă de săptămâna trecută, noua campioană de la Istanbul a făcut un salt spectaculos, de nouă poziţii, de pe 67 pe 58.

Sorana Cîrstea a învins-o pe belgianca Elise Mertens, scor 6-1, 7-6 (3), în finala turneului WTA de la Istanbul, trecându-şi în palmares al doilea titlu WTA din palmares, la 13 ani de la primul.

În partea superioară a ierarhiei, australianca Ashleigh Barty, campioană la Stuttgart, şi-a consolidat prima poziţie, având peste 1.800 de puncte avans faţă de japoneza Naomi Osaka. Pe locul trei se menţine Simona Halep, constănţeanca disputând semifinala în turneul de la Stuttgart.

În Top 100 WTA, se mai regăsesc două românce: Patricia Maria Ţig - locul 64 şi Irina Camelia Begu - locul 75, ambele în staţionare.

În clasamentul de dublu, Raluca Olaru, semifinalistă la Stuttgart, a urcat două locuri şi e pe 41, în timp ce Monica Niculescu a coborât un loc, până pe 56.

La masculin, sârbul Novak Djokovic este în continuare lider detaşat, urmat de spaniolul Rafael Nadal şi rusul Daniil Medvedev.

Marius Copil rămâne cel mai bine clasat român, locul 227, în timp ce tânărul Filip Jianu a reuşit un salt de 36 de poziţii şi ocupă cel mai bun loc al carierei, 339.

La dublu, constănţeanul Horia Tecău a urcat două locuri şi e pe 22, după finala jucată în turneul de la Barcelona. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3814 secunde