Cheie cu "surprize" găsită de un turist pe plajă

377
2
Cheie cu

Articole de la același autor

"Inventivitate Mioritică", spun sindicaliștii de la Europol după ce au descoperit droguri ascunse într-o cheie de mașină. Reacția internauţilor nu a întârziat să apară, potrivit Antena3.ro


"Dacă auziți pe vreun prieten că și-a pierdut cheia de la mașină, dar el nu are nici permis și nici mașină, să-i spuneți că a fost găsită pe o plajă la mare, doar că s-au infiltrat niște “alge” ciudate în interior.

Oricum, îl așteptăm la poliție să o revendice.


P.S. Pentru cei care au sărit repede să ironizeze “captura” poliției, le transmitem un indiciu: polițiștii nu au în dotare papuci roșii de tip “flip-flop”. Cheia a fost găsită de un turist", scrie Sindicatul Europol pe pagina de Facebook a instituţiei. 


Comentează știrea

Surogat
4 septembrie 2022
Cheie Publica

Foarte bine, e datoria cetatenilor onesti sa sprijine activitatea politiei. Pai, ramane in sarcina dansilor sa gaseasca si cheia semantica si implicit vor avea si toate dependentele. Nota: De vazut algoritmul de asistenta al proiectarii cheilor semantice.

Talmacel
4 septembrie 2022
Continut

Dragile mele ograne, buna vlaga se obtine doar cu excitare de sens opus. Altfel tot bleaga ramane. Mai simplu, cu ceva iarba expirata si legala prin unele parti mare lucru nu se obtine. Dar din intelegerea exacta a primei forme normale, se deduce simplu coodomeniul frumusetei umane. M sau F, altfel nu e. Cei cu viziuni novatoare, eventual derivate din principiul curcubeului, sa se uite atent pe cerul Romaniei. Soarele rasare mereu !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Life and Style : Cheia pentru o relație împlinită
Pagina a fost generata in 0.4869 secunde