Comisia Europeană prezintă azi progresele înregistrate de România în cadrul MCV

1008
Comisia Europeană prezintă azi progresele înregistrate de România în cadrul MCV - 1353316001ue-1359532806.jpg

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene (CE), Mark Gray, va prezenta miercuri, la ora locală 10.30 (11.30 ora României) raportul privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV), în cadrul unui briefing tehnic 'on the record'.

Colegiul comisarilor va adopta miercuri raportul pe justiție din cadrul MCV, care va analiza progresele realizate în ultimele șase luni în ceea ce privește cele zece recomandări incluse în precedentul document, a declarat săptămâna trecută un purtător de cuvânt al CE.

'Reamintesc că în iulie trecut, Comisia a ridicat preocupări serioase legate de situația țării legate de statul de drept și independența justiției. Săptămâna viitoare Comisia va evalua progresele realizate în ultimele șase luni în legătură cu cele zece recomandări incluse în precedentul raport', a anunțat vineri Frederic Vincent.

Raportul din cadrul MCV va include și precizări legate de legea privind statutul deputaților și senatorilor adoptată săptămâna trecută de plenul parlamentului roman, scrie Agerpres.


Citește mai mult…


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2459 secunde