Competiție în Brazilia: Oficialii unui oraș au construit o statuie a lui Hristos mai înaltă decât cea din Rio

244
Competiție în Brazilia: Oficialii unui oraș au construit o statuie a lui Hristos mai înaltă decât cea din Rio - rio-1651598392.jpg

Articole de la același autor

Faimosul Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro are competiție. Autoritățile din micul oraș Encantado, din sudul Braziliei, au construit un Hristos mai înalt, pentru a atrage turismul.


Potrivit Antena3.ro Hristos Protectorul are o înălțime de 43 de metri, în comparație cu statuia din Rio, care are 38 de metri. În ambele cazuri sunt incluse și piedestalele lor.

Construită cu beton peste o structură metalică, statuia a fost deja ridicată pe un deal deasupra orașului, dar locația se va deschide publicului abia anul viitor, a declarat Robison Gonzatti, vicepreședintele asociației care a sponsorizat proiectul.

”Este cel mai mare Hristos din lume”, a spus el pentru Reuters. Statuia are un punct de observare pentru vizitatori, care pot admira peisajul printr-o fereastră mare în formă de inimă.


Priveliștea va trebui să concureze cu priveliștea spectaculoasă, spre Golful Guanabara, pe care turiștii o au de la statuia lui Hristos care se află în vârful muntelui Corcovado din Rio.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3272 secunde