Consiliera care i-a scris Melaniei Trump discursul acuzat de plagiat și-a cerut scuze

177
Consiliera care i-a scris Melaniei Trump discursul acuzat de plagiat și-a cerut scuze - melaniatrump-1469086292.jpg

Articole recomandate

Meredith Mclver, autoarea controversatului discurs al soției lui Donald Trump, Melania, și-a cerut scuze pentru că a plagiat mai multe pasaje din discursul ținut de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, informează DPA, citat de Agerpres.

Într-un comunicat de presă, Meredith McIver a spus că s-a oferit să demisioneze după ce presa a descoperit aparentul plagiat, dar că Donald Trump nu a fost de acord.

Ea a explicat că Melania Trump i-a citit pasaje dintr-un discurs al lui Michelle Obama pe care l-a admirat. Meredith McIver le-a notat, iar apoi au fost incluse în discursul susținut luni de Melania Trump la Convenția republicană. 



"Nu am verificat discursurile doamnei Obama. A fost greșeala mea și mă simt groaznic pentru haosul pe care l-am cauzat Melaniei, familiei Trump, dar și doamnei Obama. Nu am vrut să fac rău", a scris Meredith McIver într-o scrisoare adresată echipei de campanie a lui Donald Trump. 



Chestiunea a captat atenția presei la Convenție pe tot parcursul zilei de marți și a perturbat eforturile echipei de campanie a lui Trump de a se folosi de afirmațiile Melaniei pentru a-și umaniza soțul în fața alegătorilor.

Soția lui Donald Trump a ajuns în vizorul presei după ce, în prima zi a Convenției Naționale a Republicanilor a rostit un discurs, similar cu cel susținut de soția președintelui Barack Obama la convenția din 2008 a partidului.

Acesta a fost primul discurs de campanie al Melaniei Trump, care a avut o echipă de scriitori de discursuri. L-a lăudat pe soțul ei, spunând că este un bărbat "plin de compasiune" care ar "lupta pentru țară".

La un moment dat, ea spune: "Părinții mi-au imprimat valorile: trebuie să muncești din greu pentru ceea ce obții în viață; cuvântul dat te obligă și trebuie faci ce ai spus și să-ți respecți promisiunea; trebuie să tratezi oamenii cu demnitate și respect."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4818 secunde