Copii răniți și o fetiță ucisă de o mașină care a intrat într-o grădiniță

138
Copii răniți și o fetiță ucisă de o mașină care a intrat într-o grădiniță - policelinedonotcrosstapeatcrimes-1397124651.jpg

Articole recomandate

Doisprezece copii au fost răniți, iar o fată a fost ucisă de o mașină care a intrat într-o grădiniță, în statul american Florida, după ce a fost lovită de un alt vehicul al cărui șofer a fugit de la locul accidentului, a anunțat poliția.


Mai mulți copii prezentau răni "foarte grave" în urma accidentului, care s-a produs în centrul KinderCare din Winter Park, în suburbia orașului Orlando, a anunțat purtătorul de cuvânt al poliției rutiere din Florida, Wanda Diaz.


Victimele au fost transportate la spitale din apropiere, unde una dintre ele a decedat. Poliția a lansat un anunț pentru a-l găsi pe șoferul care se află la originea acestei tragedii. Autoritățile nu au oferit detalii cu privire la fetița decedată. Potrivit site-ului grădiniței, instituția primește copii cu vâste cuprinse între șase săptămâni și 12 ani.


La locul accidentului, o mamă, Evette Rivera, în vârstă de 39 de ani, a relatat că a văzut "o gaură enormă" care dădea spre o clasă pe partea laterală a clădirii. Peste 50 de copii se aflau în incinta grădiniței în momentul producerii accidetului, potrivit purtătorului de cuvânt al pompierilor, John Mulhall.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în stațiunea Mamaia
Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Ovidiu
Pagina a fost generata in 0.7666 secunde