Galerie Foto - ACCIDENT RUTIER în Cumpăna. Șoferul A FUGIT de la locul faptei - UPDATE

204

Articole de la același autor

Două persoane au fost rănite de un șofer inconștient care le-a lovit cu mașina și a fugit de la locul faptei. Acesta a fost prins, ulterior, de rutieriști, care îl cercetează pentru vătămare corporală, fugă de la locul accidentului și conducere fără permis.


Mița Vâlcescu, de 29 de ani, împreună cu fiica ei, Bianca Daniela, în vârstă de șapte ani, se deplasau pe strada Alexandru Lăpușneanu din localitatea Cumpăna, mergând pe carosabil. 


La un moment dat, din spate e le-a lovit o mașină, șoferul fugind apoi de la locul faptei. Tânăra a reușit să rețină numărul mașinii care le-a lovit, astfel că le-a dat informații prețioase rutieriștilor constănțeni, care au plecat pe urmele făptașului. Femeia le-a povestit că a văzut o Dacia break albastră, dar și numărul mașinii. După mai multe verificări, polițiștii rutieri au ajuns la casa unui bărbat, care, însă, le-a declarat că i-a vândut mașina unui tânăr de 29 de ani, arătându-le și dovezi în acest sens. 


Polițiștii rutieri au reușit să dea de urma bărbatului care a condus mașina, acesta fiind Ghiunaidin Regep, de 30 de ani, din Cumpăna. Bărbatul nu avea permis de conducere. Mașina a fost găsită abandonată în zona CET. Fiind audiat, bărbatul le-a spus oamenilor legii că nu mai este proprietarul mașinii, ci că a vândut-o unei alte persoane din localitatea Cumpăna. Acesta le-a mai spus oamenilor legii că în prezent învață să conducă, urmând cursurile unei școli de șoferi, dar a fugit de la locul accidentului deoarece s-a speriat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în stațiunea Mamaia
Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Ovidiu
Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Biciclist lovit de microbuz
Pagina a fost generata in 0.7479 secunde