CINE VA FI NOUL ȘEF AL POLIȚIEI CONSTANȚA

554
3
CINE VA FI NOUL ȘEF AL POLIȚIEI CONSTANȚA - bogdandespescunoulseflaipjprahov-1396870302.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Comisarul șef Bogdan Despescu are 42 de ani, este născut în localitatea Nehoiu, județul Buzău, este căsătorit și are un copil. În 1995 a absolvit Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", ulterior urmând un curs postuniversitar de psiho-pedagogie, la Universitatea "George Barițiu" și a făcut doctoratul în ordine publică și siguranță națională la Academia de Poliție. 


În perioada 2006 – 2011, polițistul a fost adjunct al IPJ Buzău, iar în 2012 a fost împuternicit în fruntea IPJ Prahova. După un an de zile, a revenit pe funcția deținută în cadrul județului natal. 


Polițistul este coautor al două lucrări de specialitate, respectiv: "Forme de manifestare a criminalității economico-financiare în România" și "Societățile comerciale și criminalitatea economico-financiară".



Surse din rândul polițiștilor susțin că noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Constanța urmează să fie adus de la o altă instituție din țară. Se pare că este vorba despre comisarul șef Bogdan Despescu, actualul adjunct al IPJ Buzău.


Comentează știrea

mihai
7 aprilie 2014
sef la ipj

Daca a fost numit in Constanta sper sa nu intre in clica primarului

montre breitling
7 aprilie 2014
montre breitling

You can do some research the current trends in fashion, as it will help you a lot. In this current fashionable world montre breitling http://www.flg-caducial.fr/pages/

Beats By Dre soldes
7 aprilie 2014
Beats By Dre soldes

The fashion clothing is a major fact that brings some unique feature in this emerging state of reality Beats By Dre soldes http://autismromania.ro/casque-beats.htm

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou  în Poliția Constanța
Joi, 06 Martie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou în IPJ Constanța
Pagina a fost generata in 0.4435 secunde