Șeful de la Investigarea Fraudelor, din Poliția Constanța, anchetat disciplinar

850
Șeful de la Investigarea Fraudelor, din Poliția Constanța, anchetat disciplinar - sefuldelainvestigareafraudelorpo-1394646600.jpg

Articole de la același autor

Comisarul șef Ioan Tomescu, șeful Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, face obiectul unei cercetări disciplinare. Potrivit unor surse neoficiale din cadrul inspectoratului, se pare că se are în vedere inclusiv înlocuirea sa din funcția de conducere, pe o funcție inferioară. Cms. șef Ioan Tomescu se află la conducerea structurii de investigare a infracțiunilor economice din 2007.
Menționăm că, la începutul acestei săptămâni, presa centrală a făcut publică informația cum că polițistul constănțean ar fi fost surprins la masă cu un libanez arestat ulterior pentru trafic de droguri de mare risc. Astfel, potrivit informațiilor publicate de presa centrală, cms. șef Tomescu ar fi fost depistat de procurorii DIICOT, într-un restaurant din centrul Constanței, la masă cu Ismail Khochaiche Khairallah, libanezul acuzat că ar fi încercat să introdusă în țara noastră, prin portul Constanța, 30 de kilograme de cocaină. În schimb, colegii polițistului constănțean spun că cercetarea sa disciplinară și schimbarea sa din funcție nu ar avea legătură cu acest incident, ci ar fi rezultatul unor deficiențe din activitatea profesională a omului legii.
Am încercat să-l contactăm pe cms. șef Ioan Tomescu, dar colegii spun că a intrat în concediu, având de asemenea și telefoanele închise. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou  în Poliția Constanța
Joi, 06 Martie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou în IPJ Constanța
Miercuri, 08 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Polițiștii "murdari" ai Constanței
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : "Curățenie" în Poliție!
Pagina a fost generata in 3.8305 secunde