Comisar șef de poliție, trimis în judecată de procurorii DNA

286
2
Comisar șef de poliție, trimis în judecată de procurorii DNA - comisarseftrimisinjudecata-1386955201.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată a comisarului șef de poliție în cadrul IPJ Constanța - Serviciul de Investigații Criminale - Ionel Cazacu, pentru complicitate la infracțiunea de dare de mită, precum și a lui Nicolaie Irimia, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Pe 1 noiembrie 2013, Irimia Nicolaie i-a dat 1.000 euro comisarului Ionel Cazacu care, la rândul său, a remis suma de bani unei alte persoane. Acesta din urmă urma să ofere banii cu titlu de mită unei a patra persoane, care îndeplinea funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Ultimii doi nu au vrut însă să intre în acest joc, așadar au anunțat organele abilitate.

În schimbul acestei sume de bani, procurorul (cel de-al doilea denunțător) urma ca în virtutea atribuțiilor de serviciu să dispună, în baza art. 181 Cod penal, o soluție favorabilă față de Nicolaie Irimia, res-pectiv de scoatere de sub urmărire penală și aplicare a unei sancțiuni cu caracter administrativ, constând în amendă.

Nicolaie Irimia era cercetat într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drum public, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Constanța. 

Comentează știrea

E doar mana lui Dancu
14 decembrie 2013
Asa lucreaza de murdar omul acesta

Pacat dar a facut schimb de negrii doar nu era sa isi vanda echipa ca doar pt el strange va veni si vremea rasplatei nu-i asa? Cand nu iti mai vezi lungul nasului si nici Dumnezeu nu exista, crezand in sineamunca lui ca i-a pus la munca pe oameni ( dar ei au municit mereu la fel chira si fara sula lui in coaste) sicanari can-can petmis doar in gasca lui spaga si prostitutie sub birou. Atata stie omul tatata face dar macar de nu juca murdar cu viata oamenilor cu mult mai cinstiti decat el sa se uite in oglinda retrovizoare

Bravo DNA
14 decembrie 2013
Dar Dancu pe cand in atentia dvs?

Dancu pe cand in atentia dvs? Chiar se inchid ochii la toate actele sale si ilegalitatile sale? Nu cred ca nu mai exista lege si oameni corecti la DNA.

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : "Curățenie" în Poliție!
Pagina a fost generata in 0.3192 secunde