Copil de un an, aruncat de la etaj de bona lui. Părinții erau plecați la serviciu!

1286
Copil de un an, aruncat de la etaj de bona lui. Părinții erau plecați la serviciu! - medium20220531d3128f8f1f-1654082065.jpg

Articole de la același autor

Momente de coșmar pentru o familie din Italia. Un bebeluș de un an și o lună a fost aruncat de bonă de la etaj, scrie romaniatv.net


Dădaca de 32 de ani l-a aruncat pe cel mic de la balcon, în dimineața zilei de marți. O femeie care a fost martor la teribilul incident a început să urle când a văzut ce s-a întâmplat în zona Arginetto, un drum care traversează Soliera, un orăşel cu 15.000 de locuitori din Modena, Italia.


„Un copil a căzut de la balcon! Chemaţi ajutoare, sunaţi la salvare!”, strigau mai mulţi martori, potrivit corrieredibologna.


Micuțul a reușit să supraviețuiască, iar acum se află internat la spitalul Maggiore din Bologna unde a ajuns în stare critică, transportat cu elicopterul. El a suferit traumatisme toracice și fracturi. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Dădaca a fost reținută și audiată. Conform informațiilor date de anchetatori, ea era traumatizată de ce s-a întâmplat și nu a putut să-și explice gestul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9616 secunde