Cum a murit omul de afaceri rus Boris Berezovski

593
1
Cum a murit omul de afaceri rus  Boris Berezovski - borisberezovski-1364360436.jpg
Autopsia corpului dizidentului rus Boris Berezovski, descoperit mort în sudul Marii Britanii, a arătat că acesta a murit probabil spânzurat, a transmis o sursă din cadrul poliției.

"O autopsie a fost efectuată, luni, asupra corpului cetățeanului rus în vârstă de 67 de ani Boris Berezovski, care a fost găsit mort sâmbătă în reședința sa din Ascot", arată un comunicat al poliției.

"Rezultatele autopsiei, realizată de un medic legist al Ministerului de Interne, au arătat că elementele ce au cauzat moartea acestuia sunt compatibile cu spânzurarea. Nu au fost găsite urme ale unei lupte înainte de deces", precizează comunicatul.

Alte teste, în special cele toxico-logice, urmează să fie realizate, însă rezultatele vor fi cunoscute după câteva săptămâni, a precizat poliția.

De asemenea, ancheta științifică a bunurilor fostului miliardar "va continua în următoarele zile", continuă comunicatul.

Boris Berezovski, vechi opozant al lui Vladimir Putin, a fost descoperit mort, sâmbătă după-amiază, de unul dintre angajații săi, în locuința sa din Ascot, un oraș situat la aproximativ 60 de kilometri sud-vest de Londra. 

Comentează știrea

europeanu
27 martie 2013
cum a fost ajutat berezovski sa se sinucida

mana lunga a criminalului putin l-a sinucis si pe berezovski la fel ca pe litvinenco.Poate trece si pe la fratele lui criminalul ilici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.623 secunde