Spectacol cu vele la sfârșitul lunii mai

Cursă off-shore de yachting, între Mangalia și Balcic

413

Articole de la același autor

Yacht Club România și Yacht Club Balcic, cu sprijinul federațiilor de specialitate
din România și Bulgaria, a Primăriei Municipiului Mangalia și a Primăriei orașului Balcic, organizează prima Regată Internațională a Mării Negre 2008.

Cursa off-shore, pe distanța de 45 noduri marine, se va desfășura între Mangalia și Balcic, ambele stațiuni la Marea Neagră, în perioada 29-31 mai. Acțiunea face parte din cadrul proiectelor cu impact transfrontalier care vor fi realizate la Mangalia.
Un important număr de yachturi din România și Bulgaria vor fi prezente la linia de start, fiind așteptate importante participări și din Turcia și Ucraina. Conform unui comunicat de presă emis de Primăria Mangalia, delegațiile sportive vor sosi în România în zilele de 28 și 29 mai, urmând ca, în cursul zilei de 29 mai, să aibă loc, la Centrul de Afaceri "Marea Neagră", o conferință de presă.
Startul regatei se va da în Portul Turistic Mangalia, pe 30 mai, regata putând fi urmărită în zilele de 30 și 31 mai și la Balcic, pe ecrane LCD amplasate în Yacht Marina Balcic. Ceremonia de premiere va avea loc sâmbătă, 31 mai, la Balcic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6877 secunde