Concurs "Din cauza pomenilor lui Tusac, Mangalia riscă să rămână fără căldură!"

727

Articole de la același autor

Organizația PD-L Mangalia atrage atenția asupra riscului întreruperii agentului termic pe motiv că "Primăria nu și-a achitat datoria față de Romintern". În acest sens, prim vicepreședintele PD-L Mangalia, consilierul local Paul Foleanu, a precizat că, "din cauza faptului că nu mai sunt bani la bugetul local, există riscul ca locuitorii din Mangalia să rămână fără agent termic". "Tusac a tergiversat problema. În loc să supună dezbaterii acest proiect pe ordinea de zi a celei mai recente ședințe de Consiliu Local, se ocupă cu pomeni electorale. Din cauza asta nu mai sunt bani la bugetul local pentru achitarea către agentul termic a subvenției la prețul gigacaloriei. Cu alte cuvinte, din cauza pomenilor lui Tusac, Mangalia riscă să rămână fără căldură!", a explicat democrat-liberalul.
El a precizat, totodată, că, pe fondul mai multor nemulțumiri legate de felul cum actuala administrație gestionează serviciile de utilități publice, "atât consilierii PD-L, cât și cei ai PNL și PRM intenționează ca, la prima ședință extraordinară care va fi convo-cată, să propună un proiect comun de înființare a unei comisii care să se ocupe de gestionarea tuturor relațiilor comerciale dintre primărie și agenții economici".
Nu în ultimul rând, democrat-liberalii din Mangalia susțin că "Soluțiile adoptate de primarul Mihai Claudiu Tusac sunt falimentare - în loc să diminueze cheltuielile ce apasă bugetul local, acesta dublează cheltuielile primăriei, prin angajarea apropiaților din PSD, drept răsplată pentru sprijinul din campanie, precum și prin inițierea unor proiecte cu caracter populist".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8523 secunde