Invitați speciali în cluburile din stațiuni

Concurs Distracție de week-end pe litoral

246

Articole de la același autor

E week-end, iar atracția principală din stațiunile de pe litoral sunt cluburile, unde turiștii se distrează până în zori. Cluburile au și în acest week-end invitați de marcă.

Cel mai bun producător al anului 2008, conform DJ Magazine, DJ Jerry Ropero, mixează în Club Vision din Neptun-Olimp în seara de sâmbătă. Spectacolul va fi condimentat de invitații speciali Cristian Drak și Le Menor.
Trupa Travka va susține un concert, pe 16 august, pe Terasa Hand din Vama Veche. Trupa a apărut în 2002 în Focșani, iar în prezent e compusă din George Gadei (voce), Alexei Turcan (chitară / acordeon), Misha Gâlcă (chitară), Mizdan (bass) și Cristi Chirodea (tobe).
Cei de la Paraziții revin în Costinești. Ei vor susține un concert sâmbătă, în discoteca Tineretului. În aceeași zi, în Club Gossip, din Mamaia, mixează Pagal, Rosario Internullo și Livio.
Sâmbătă, James Lavelle este invitatul clubului Kristal din Mamaia. El va urca la pupitrul de mixaj după ce Chriss, rezidentul Kristal, va încălzi publicul.
Kat DeLuna este așteptată sâmbătă, în clubul Bamboo, din Mamaia. Concertul va fi al treilea pe care cântăreața americană îl susține în România. Primul ei album, intitulat "9 Lives", a fost lansat în urmă cu un an.
Loco Dice va mixa în LaMania dupa warm-up-ul lui Negru. Pasionații muzicii electronice îl știu cu siguranță pe Loco Dice, care este celebru pentru rezidențiatele de la DC-10 și Tribehouse, dar și pentru colaborările cu Ovum Records, Cocoon Records și Rebel One.
Duminică noaptea, terasa Hand, din Vama Veche, vă invită la Papurastock. Îi puteți asculta în concert pe Recycle Bin, Cobe, Coercion, Mulțimea Vidă și Fingering Joanna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9102 secunde