Doi militari ruși, capturați de Stat Islamic: Într-o filmare, unul dintre ei pare să aibă arsuri pe față

206
Doi militari ruși, capturați de Stat Islamic: Într-o filmare, unul dintre ei pare să aibă arsuri pe față - isis12487600-1507063801.jpg

Articole recomandate

Rețeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marți o înregistrare video în care sunt prezentați doi militari ruși capturați în Siria, relatează site-ul agenției Reuters.

Cei doi militari ruși au fost capturați în timpul confruntărilor din zona Deir al-Zor, anunță organizația teroristă sunnită. În înregistrarea video, cei doi militari apar îmbrăcați în haine de culoarea gri, iar unul pare să aibă arsuri pe față. Unul dintre militari vorbește în limba rusă.

Rusia a trimis militari în Siria pentru a oferi asistență Administrației Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente și teroriste.

Ministerul rus al Apărării a negat, marți seară, informațiile privind capturarea a doi militari ruși în Siria, în contextul în care organizația teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare în care a prezentat doi presupuși ostatici ruși.

"Toți militarii ruși desfășurați în Siria își îndeplinesc sarcinile", a transmis Ministerul rus al Apărării, potrivit agenției Tass.

"Nu au existat incidente de genul capturării de prizonieri sau pierderi de vieți omenești în zona Deir al-Zor ori în alte provincii siriene", subliniază Ministerul rus al Apărării.

Rețeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marți o înregistrare video în care sunt prezentați doi presupuși militari ruși capturați în Siria.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1566 secunde