Dominique Strauss-Kahn i-a plătit cameristei violate 1,5 milioane de dolari

310
Dominique Strauss-Kahn i-a plătit  cameristei violate 1,5 milioane de dolari - dominiquestrausskahn-1358774289.jpg
Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, i-a plătit 1,5 milioane de dolari lui Nafissatou Dialo, camerista care l-a acuzat de agresiune sexuală, în conformitate cu un acord financiar încheiat în decembrie de către cele două părți, afirmă Journal du Dimanche. Acordul financiar cu valoare confidențială a fost anunțat pe 10 decembrie de către judecătorul Douglas McKeon de la tribunalul din Bronx în cadrul unei audieri care pune capăt unei saga judiciare.


Camerista, originară din Guineea, "a primit în realitate un cec cu puțin peste un milion de dolari, 30 la sută din valoarea cecului de la Dominique Strauss-Kahn fiind plătită avocaților săi, Thompson și Wigdor".

"La această sumă se adaugă indemnizațiile pe care ea le-a primit de la New York Post, tabloid din grupul lui Murdoch", precizează cotidianul citat. Nafissatou Diallo a dat în judecată cotidianul american, după ce acesta a catalogat-o drept prostituată. Journal du Di-manche afirmă că discuțiile între avocați "au început realmente la 8 august 2012, după respingerea cererii de imunitate prezentată de fostul director al FMI". Cu acest acord, Stauss-Kahn s-a debarasat definitiv de afacerea Diallo, la 19 luni după scandalul care l-a constrâns să demisioneze din FMI și a pus capăt ambițiilor prezidențiale ale acestuia în Franța. Astfel, el nu va mai trebui niciodată să explice ce s-a întâmplat la 14 mai 2011 în camera sa de la hotelul Sofitel din New York. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Atentate sângeroase în Pakistan
Pagina a fost generata in 0.3953 secunde