Crimă șocantă în Statele Unite: Un adolescent a împușcat cinci oameni, printre care trei copii

175
Crimă șocantă în Statele Unite: Un adolescent  a împușcat cinci oameni, printre care trei copii - crimasua-1358774373.jpg
Un adolescent a fost arestat pentru uciderea a doi adulți și trei copii, în New Mexic, în sud-vestul Statelor Unite, a confirmat duminică poliția locală, relatează AFP.


Trupurile neînsuflețite au fost găsite într-o casă, unde polițiștii au fost chemați sâmbătă seara. Cei trei copii, două fete și un băiat, aveau vârste la care se merge la școală și la colegiu, a declarat pentru AFP Aaron Williamson, un purtător de cuvânt al Biroului șerifului comitatului Bernalillo. Identitatea, vârsta și legăturile de rudenie ale celor doi adulți, un bărbat și o femeie, nu au fost divulgate. Toți au fost atinși de mai multe gloanțe.

Oamenii legii au identificat la locul crimei mai multe arme, inclusiv o "pușcă de asalt de tip militar" .

Potrivit postului de televiziune KOB 4, agresorul are 15 ani, informație neconfirmată însă de Poliție.

Amintim că dezbaterea asupra accesului la arme de foc în Statele Unite a fost relansată în urma masacrului de la Școala primară Sandy Hook din Newtown, în statul Connecticut (nord-est), la 14 decembrie, când un atacator puternic înarmat a asasinat 20 de copii și șase femei. Alte atacuri armate au avut loc după cel de la Newtown, inclusiv în școli.

Președintele Barack Obama s-a angajat să consolideze controlul asupra vânzărilor de arme, cu scopul de a împiedica persoanele dezechilibrate mental și infractorii să achiziționeze arme de foc. El intenționează totodată să interzică armele de asalt, dar opoziția virulentă a republicanilor în Congres face această propunere greu de concretizat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4887 secunde