Donald Trump îi cere lui Marco Rubio să se retragă din cursa pentru nominalizare

73
Donald Trump îi cere lui Marco Rubio să se retragă din cursa pentru nominalizare - donaldtrump-1457262672.jpg

Articole recomandate

Favoritul republican Donald Trump a făcut apel la rivalul său Marco Rubio să se retragă din cursa pentru nominalizarea partidului la alegerile prezidențiale din SUA și a spus că așteaptă cu nerăbdare să se lupte cu senatorul de Texas, Ted Cruz, pentru a obține nominalizarea partidului la Casa Albă, informează Agerpres.ro.



"Marco Rubio a avut o noapte foarte proastă și îi cer personal să se retragă din cursă. Cred că a sosit momentul. Trebuie să fii în stare să câștigi. Mi-ar plăcea să mă lupt cu Ted", a spus Trump, care a susținut totodată că Ted Cruz nu va fi în stare să câștige în state mari, precum New York și California.

Trump a pierdut duminică în două state în confruntarea cu Cruz, dar a câștigat în alte două și se laudă că va câștiga și în statul lui Rubio, Florida, cu ocazia alegerilor primare care vor avea loc acolo la jumătatea lunii martie. Într-un miting electoral desfășurat în orașul Orlando, centrul Floridei, magnatul imobiliar a declarat că, dacă va câștiga alegerile din Florida, care vor avea loc pe 15 martie, atunci ordinea candidaților republicani va fi clar stabilită. "Dacă vom câștiga în Florida, s-a terminat", a spus Trump.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Actual : Donald Trump, prezentator!
Pagina a fost generata in 0.4882 secunde