Donald Trump: Vreau alegeri mâine, nu vreau să mai aștept

126
Donald Trump: Vreau alegeri mâine, nu vreau să mai aștept - donaldtrump1-1440232192.jpg

Articole recomandate

Miliardarul american Donald Trump a fost primit cu ovații de zeci de mii de oameni care au umplut un stadion din Alabama la un miting electoral. Încurajat de avansul pe care îl are în sondaje, magnatul american a spus că vrea ca alegerile pentru Casa Albă să aibă loc imediat, pentru că e sigur că va câștiga. Obișnuit deja cu discursurile neconvenționale, Donald Trump a lăsat de înțeles că Statele Unite ar trebui să primească ceva în schimb pentru faptul că apără toată lumea.



Donald Trump a avut parte de o primire fastuoasă în orașul Mobile din statul Alabama, un fief tradițional al republicanilor. În aplauzele mulțimii, miliardarul a spus că vrea să devanseze data alegerilor de anul viitor, având în vedere că domină în sondaje în fața adversarilor.

"La nivel național, suntem categoric înaintea tuturor. Dacă eram într-o altă țară, puteam să cerem alegeri anticipate. Mi-ar plăcea la nebunie. Putem să facem asta? Putem să facem asta? Vreau să avem alegerile mâine, nu vreau să mai aștept", a spus omul de afaceri Donald Trump, potrivit Digi24.ro.

Cel mai recent sondaj făcut de Reuters arată că Donald Trump își mărește avantajul în fața celorlalți candidați republicani și că a ajuns la 32%. Cel mai apropiat adversar, Jeb Bush, este susținut de doar 16% dintre republicani.

Miliardarul american are succes în ciuda faptului că declarațiile pe care le face, mai ales pe tema unor subiecte delicate, sunt extrem de controversate și criticate. La mitingul din Alabama a lăsat să se înțeleagă că SUA ar trebui să câștige ceva pentru că apără lumea.

"Arabia Saudită câștigă un miliard de dolari pe zi, dar noi nu primim nimic. Nici nu ar fi acolo fără protecția noastră. Chiar și Germania, Germania este o putere, dar nu ne plătește. Apărăm toată lumea, că vrem să fim drăguți. Cineva mi-a spus că așa vorbesc mafioții. Le-am zis să stea liniștiți, că mafia nu e atât de proastă", a spus Donald Trump.

Controversa și scandalul par să fie strategiile preferate ale lui Donald Trump, care deja și-a câștigat faima ca un personaj excentric.

"Nu o să fie o alegere bazată pe cât de amabil ești, ci pe cât de competent ești. Ne-am săturat de oameni de treabă!", a spus candidatul republican.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4749 secunde