Dormi în siguranța coșurilor de fum premium din inox de la meșterii Pefoc!

92
Dormi în siguranța coșurilor de fum premium din inox de la meșterii Pefoc! - picture1cuget-1654517432.jpg
Dacă ești un gospodar responsabil și vrei să eviți problemele cauzate de temperaturile extreme generate în timpul arderii într-un coș de fum, fă un efort financiar de dragul singuranței familiei și folosește doar soluții premium de evacuare! Nu te juca cu focul și elimină din start, riscurile intoxicațiilor cu fum sau chiar a incendiilor de locuințe provocate de șeminee, sobe, centrale sau termoșeminee prevăzute cu soluții de evacuare de slabă calitate, subdimensionate sau cu tot felul de improvizații construite după ureche.

 

Folosind doar coșuri de fum de calitate verificată, care să reziste fără probleme la căldura degajată, la depunerile de cenușă, condens și gazele de evacuare, somnul familiei tale va fi liniștitor, ferit de potențialele pericole asociate unui coș de fum impropriu.

 

Meșterii sibieni de la PEFOC, datorită a peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul tuturor tipurilor de șeminee, ne vin în ajutor și cu o gamă întreagă de produse și soluții, destinate sistemului de evacuare în siguranță a fumului!

 

Oferta cuprinde kit-uri profesionale construite din ceramică Hoch, zidărie coș fum cărămidă de înaltă calitate, coșuri de fum premium confecționate din inox și multe alte accesorii dedicate proiectelor termice casnice sau industriale.

 

Și pentru că tot vorbim despre soluții de înaltă calitate, în următoarele rânduri, specialiștii cu sediul central la Sibiu și parteneri locali de încredere, răspândiți pe întreg teritoriul țării, ne fac cunoștință cu soluțiile profesionale de coș de fum din inox premium.

 

În primul rând, alegerea unui coș fum inox în detrimentul celui din cărămidă de exemplu, vine la pachet cu 3 mari beneficii:

 

Design modern - atât coșurile din inox standard, cât mai ales cele premium, precum variantele de coș de fum Schiedel Permeter vopsite electrostatic în nuanțe de negru intens mătuit, se vor potrivi de minune într-un proiect de locuință care propune un stil clasic elegant sau contemporan.

 

Termen de execuție foarte scurt - în majoritatea cazurilor, durata instalării efectuate de către echipa Pefoc, va putea fi posibila chiar și într-o singură zi lucrătoare! Pe lângă construcție și montaj profesional, operațiunea include și racordarea coșului de fum la sursa de căldură.

 

Investește inteligent în calitate pe termen lung  - deși prețul unui coș de fum premium din inox este unul pe măsura calității garantate, diferența de cost va fi amortizată destul de repede, pe de o parte, pentru că se elimină investiția necesară cu manopera construirii unui coș de fum clasic din cărămidă, dar și datorită termenului de valabilitate mult mai mare, riscurilor mai mici de depunere a funigininei și nu în ultimul rând, a eficienței generale sporite, odată cu trecerea timpului.

 

Așadar, dacă ești în căutarea unui coș de fum de inox sau dacă dorești o soluție serioasă și completă de evacuare a fumului și a gazelor arse din șemineul, soba ori centrala ta pe gaz sau pe lemne, intră chiar azi în magazinul on-line www.pefoc.ro. Din motive de transparență pentru client, aici vei gasi inclusiv un calculator pentru configurarea dimensiunilor proiectului tău, ca să-ți faci o idee estimativă despre costuri, tipul materialelor necesare, dar și instrucțiuni clare, necesare montajului.

 

În plus, Pefoc recomandă și te pune în legătură directă cu partenerii locali, persoane specializate în domeniul contrucțiilor termice prezente pe întreg teritoriul României, atât în vederea măsurătorile necesare, cât și pentru servicii complete pentru montajul și punerea în funcțiune a coșurilor de fum, în perfectă siguranță pentru căminul tău!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3987 secunde