Fosta gimnastă Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, se află pe lista neagră a UE

76
Fosta gimnastă Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, se află pe lista neagră a UE - amantaputin-1654521927.jpg

Articole de la același autor

Cel de-al șaselea pachet de sancțiuni impus de UE Rusiei include și o nouă listă neagră pe care se află, alături de alte aproximativ 60 de persoane, și presupusa iubită a lui Vladimir Putin, fosta gimnastă rusă Alina Kabaeva.

După mai multe săptămâni de negocieri, noul pachet de sancţiuni include și extinderea listei negre a UE cu circa 60 de persoane, între care numeroşi militari ruşi suspectaţi de crime de război la Bucea, membri ai familiei purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, dar şi fosta gimnastă rusă Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin.


Alina Kabaeva este originară din Tașkent, Uzbekistan, are 38 de ani și este cu 31 de ani mai tânără decât Vladimir Putin. Kabaeva este fostă sportivă olimpică de gimnastică ritmică și ar fi de mai multă vreme iubita liderului. Ea prezidează Consiliul de Administrație al Grupului Național de Presă din Rusia, care controlează mai multe posturi de televiziune. Bunica ei, Anna Zațeplina, este asociată cu Ghennadi Timcenko, un miliardar cu legături strânse cu Putin.


Supranumită cea mai flexibilă femeie a Rusiei, Kabaeva a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5298 secunde