Eveniment grandios la Moscova: Rușii sărbătoresc invaziile

218
1
Eveniment grandios la Moscova: Rușii sărbătoresc invaziile - moscova-1647609904.jpg

Articole de la același autor

Este eveniment grandios la Moscova, vineri. Rușii sărbătoresc cea de-a opta aniversare de la aderarea Crimeei ca parte a Rusiei, asta în timp ce în țara vecină mor oameni în războiul declanșat de Vladimir Putin. Evenimentul LIVE - aici


Potrivit Realitatea.net imagini socante pe un stadion din Rusia cu zeci de mii de oameni care sărbătoresc invazia Ucrainei și anexarea Crimeei. Astăzi se împlinesc opt ani de când Vladimir Putin a intrat sub controlul Rusiei și a fost integrată cu forța ca doi subiecți federali - Republica Crimeea și orașul federal Sevastopol.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a vorbit la miting în onoarea celei de-a opta aniversări de la aderarea Crimeei la Rusia. „Pentru o pace fără nazism”, a clamat acesta.


Harta Europei a fost schimbată la 18 martie 2014 cu o singură semnătură. Președintele Vladimir Putin a aprobat tratatul prin care Peninsula Crimeea devine parte a Federaţiei Ruse, la finalul unui discurs de o oră, urmărit de întreaga lume.


Comentează știrea

George Sandu
18 martie 2022
Indignare la serbarea lui Putin de anexare a Crimeei

Ce absurditate. Rusia e o tara democratica. Totul merge bine acolo, numai refugiatii au gresit directia cand in totalitatea lor de peste 2.000.000 au luat-o in directia opusa Rusiei sau Belarusului. Ucrainenii sunt nazisti, dar nu dintre cei buni, ca cei care au semnat pactul Ribentrop Molotov, in urma caruia Stalin a decapitat armata Poloneza in padurea Katin, sunt nazisti pentru ca nu vor sa accepte jugul rusesc. Din pacate Rusia nu poate pune la dispozitie date statistice din care sa reiasa cati rusi au luat calea Moscovei pentru ca au fost persecutati de Ucraina fata de cati ucraineni si-au parasit caminul din cauza mujicilor rudimentari de la conducerea Federatiei Ruse. Si Hitler scotea multimile in strada, dar... n-a iesit la pensie. Cat o sa fie suportat acest ticalos care spune ca negrul este alb sfidand toata lumea? Oare cei de langa el nu inteleg ca sunt luati ostatici de cineva caruia nici nu-i pasa de poporul lui, pe care l-ar lasa expus si ca ar putea declansa infernul fiind ascuns intr-un adapost?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3407 secunde