Două tinere din Constanța tâlhăreau femeile pe stradă

736

Articole de la același autor

Polițiștii de la Secția 4 au reținut două fete care au încercat să-i smulgă poșeta unei tinere aflate pe o stradă din oraș.
În ziua de 17 martie, în jurul orei 20,45, oamenii legii au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că pe strada Eliberării, în zona complexului comercial, o tânără a încercat să-i sustragă poșeta Marianei Iuliana David, de 22 de ani, din Constanța.
La fața locului s-a deplasat o patrulă de intervenție care a identificat-o pe Daniela Ionela Velicu, de 19 ani, din Constanța, stabilind faptul că ea este suspectă de comiterea faptei.
Totodată, la scurt timp după comiterea faptei, a fost identificată și Mihaela Agrecii, de 19 ani, din comuna Cumpăna, din câte se pare, parteneră de infracțiuni a celei dintâi.
Mai mult, pe parcursul anchetei, polițiștii au descoperit că cele două, au mai tâlhărit o femeie în urmă cu o săptămână.
Potrivit anchetatorilor, Daniela Ionela Velicu și Mihaela Agrecii, ambele în vârstă de 19 ani, sunt și autoarele infracțiunii comise la data de 12 martie.
Atunci, cele două au atacat-o, tot pe stradă, pe Mona Georgia Sârbu, de 23 de ani, din Constanța, căreia i-au smuls geanta în care avea bani și alte obiecte personale, după care au fugit.
Cele două tinere au fost reținute de polițiști și prezentate instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare sub acuzația de tentativă de tâlhărie și tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0366 secunde